Privacy policy

 

Wij van ILLUSTRIFY vinden uw privacy belangrijk en bij de verwerking van persoonsgegevens houden wij ons zeer strikt aan de eisen die de privacywetgeving stelt. Dat betekent dat wij de privacy van alle gebruikers van onze website waarborgen en wij zullen ten alle tijden de persoonlijke informatie die u aan ons verschaft vertrouwelijk behandelen.

Illustrify zal via deze privacyverklaring duidelijk vermelden met welk doel wij persoonsgegevens verwerken; Illustrify zal alleen persoonsgegevens opslaan die nodig zijn voor legitieme doeleinden; Illustrify zal u altijd vragen om uitdrukkelijke toestemming om uw persoonsgegevens te verwerken, voordat wij dit doen; Ter bescherming zal Illustrify uw persoonsgegevens passend beveiligen en dit ook eisen van partijen die in onze opdracht persoonsgegevens verwerken;
U heeft altijd het recht uw persoonsgegevens op uw aanvraag in te zien, aan te passen of te verwijderen.

Gebruik van persoonsgegevens
Wanneer u onze website gebruikt, iets koopt, geabonneerd bent op een van onze nieuwsbrieven, een contactformulier op de website invult en/of gebruik maakt van het portaal ‘Mijn menu’ verkrijgen, verwerken en gebruiken wij bepaalde gegevens van u. Ook persoonsgegevens.

Wij bewaren, gebruiken en verwerken alleen de persoonsgegevens die u zelf aan ons geeft tijdens het gebruik van bovenstaande diensten. Bij opgaaf is dan ook duidelijk waarom ze aan ons worden verstrekt en ze worden ook alleen daarvoor gebruikt.
 
Onderstaande gegevens bewaren, gebruiken en verwerken we:
–    NAW gegevens, met gekoppelde gebruikers, naam
–    Telefoonnummer
–    Factuuradres en betalingsgegevens
–    Emailadres
–    Aanspreekvorm/Geslacht
–    Afleveradres
–    Besturingssysteem (in onze Google Analytics wordt duidelijk met welke internetbrowser u onze website bezoekt, dit blijft echter anoniem, uw IP-adres wordt dus niet vastgelegd.)

Afhandelen bestelling
Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, maken wij voor de afhandeling daarvan gebruik van uw persoonsgegevens, namelijk uw e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens. Wij zullen uw gegevens slechts gebruiken om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Illustrify zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

Om het winkelen en het proces van offerte aanvragen bij Illustrify zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. Hierdoor kunnen wij de website persoonlijker maken. Wij kunnen uw e-mailadres gebruiken om u informatie te verschaffen over het bestelproces, over de ontwikkeling van onze website en over onze speciale aanbiedingen en acties. Als u hier geen prijs op stelt, kunt u zich hiervoor uitschrijven via onze website.

Registreren
Soms moet u zich bij ons eerst registreren, zoals bij Mijn Menu. Na registratie bewaren wij de door u gekozen gebruikersnaam en de door u opgegeven persoonsgegevens. Uw computer heeft de mogelijkheid om deze inloggegevens te onthouden, zodat u deze niet elke keer opnieuw hoeft in te vullen. Het is aan u of u gebruik maakt van deze optie.

Toegang tot uw gegevens
Via Mijn Menu heeft u toegang tot een beheeromgeving waar u zelf uw informatie kunt beheren.

Op de hoogte
Naast de informatie op onze website is het mogelijk dat we u per e-mail op de hoogte brengen van onze nieuwe producten en diensten.

Social Media
Natuurlijk kunt u ons ook volgen via diverse Social Media. Op onze website ziet u buttons van Social Media, daarmee kunt u onze content delen via uw eigen Social Media. Op dat moment vallen uw activiteiten onder het privacybeleid van die organisaties. Wij slaan geen persoonsgegevens op van deze activiteit.

Contactformulier
Via de website kunt u vragen stellen middels een contactformulier. U voert daarbij gegevens in. Om het antwoord op uw vraag zo goed en zo snel mogelijk te kunnen geven zijn verschillende velden verplicht om in te vullen. De gegevens die u ons toestuurt worden bewaard, maar alleen zolang als het nodig is om de volledige beantwoording en afhandeling te verzorgen.

Publicatie
Wij publiceren uw klantgegevens niet.

Verstrekking aan derden
In eerste instantie worden uw gegevens niet met derden gedeeld. Wanneer we dit wel doen zijn er twee redenen.

Wettelijk
Ten eerste moeten wij, wettelijk gezien, gegevens overhandigen wanneer de autoriteiten daar een bevel voor geven. Op het moment dat wij de gegevens niet meer hebben of deze geanonimiseerd zijn is dit niet meer mogelijk. Wij kunnen geen gegevens terughalen.

Mochten wijzelf een vermoeden van fraude of misbruik van onze dienst hebben, dan kunnen wij persoonsgegevens aan de bevoegde autoriteiten overhandigen. Zo blijft onze omgeving veilig voor iedereen.

Optimale dienstverlening
Illustrify houdt haar dienstverlening optimaal door samen te werken met derden. Sommige partners zijn (mede) gevestigd buiten de EU. Wanneer u een bestelling plaatst en het item is niet beschikbaar binnen ons bedrijf dan kijken we daarbuiten. Op dat moment delen wij gegevens, maar géén persoonsgegevens, met een ander bedrijf. Op deze manier wordt u optimaal geholpen. Ook software die wij gebruiken wordt geleverd door derden. Wij eisen van onze partners een passende en optimale beveiliging van gegevens.

Websites van derden
Op onze website staan linken naar andere websites, zo staan wij ook vermeld op andere websites, die niet van ons zijn. Het is goed om te weten dat deze privacyverklaring alleen van toepassing is op illustrify.co.

Wij kunnen niet garanderen dat andere partijen op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van andere websites te lezen voordat u daar gebruik van maakt.

Beveiliging
Om ongeautoriseerde toegang tot persoonsgegevens te vermijden zijn er verschillende beveiligingen. In het bijzonder nemen wij de volgende maatregelen:
–    Toegang tot persoonsgegevens wordt afgeschermd met een gebruikersnaam en wachtwoord.
–    Wanneer u op onze website persoonsgegevens invoert is er sprake van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL). Daarmee wordt alle informatie tussen u en onze website afgeschermd.

Bewaartermijnen
Uw persoonsgegevens worden bewaard, gebruikt en verwerkt voor zo lang we de gevraagde dienst(en) aan u leveren. Daarna bewaren wij gegevens geanonimiseerd nog zeven jaar, omdat we de fiscale plicht hebben om tot zeven jaar terug betaalgegevens te kunnen overleggen.

Inzage en wijzigen van uw gegevens
We begrijpen dat u misschien vragen heeft. Neem daarom gerust contact met ons op wanneer u:
–    vragen heeft over ons privacybeleid
–    uw gegevens wilt inzien
–    uw gegevens wilt wijzigen
–    een gegevensexport wilt voor gegevens die wij met uw toestemming gebruiken
–    de verwerking van uw persoonsgegevens, door ons, wilt beperken
Bij de laatste vier punten vragen wij u om zich te identificeren met een geldig legitimatiebewijs.

Autoriteit Persoonsgegevens
Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywetgeving heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Cookies
Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies. Ook via derden die door ons zijn ingeschakeld worden cookies geplaatst. Zoals we eerder aangaven eisen wij van onze partners dat ze de persoonsgegevens beveiligen.

Wanneer u onze website voor het eerst bezoekt, wordt er een mededeling getoond waarin wij u uitleggen waarom wij cookies gebruiken, dat staat ook onder het volgende kopje ‘Google Analytics’.

Wanneer u op dat moment niet akkoord gaat met het plaatsen van onze cookies, houdt u er dan rekening mee dat het mogelijk is dat onze website dan niet meer optimaal werkt. Mijn Menu werkt bijvoorbeeld niet zonder deze cookies.

Wanneer u vragen heeft over persoonsgegevens gekoppeld aan een cookie, dient u een kopie van het cookie in kwestie mee te sturen. U kunt deze terug vinden in de instellingen van uw browser. Indien de gegevens niet kloppen, kunt u ons verzoeken om de gegevens te wijzigen of te laten verwijderen.

Google Analytics
Via onze website worden cookies geplaatst van Google Analytics. Wij gebruiken deze dienst om o.a. bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken zodat wij onze website en online diensten kunnen blijven verbeteren. Wij blokkeren het meezenden van persoonlijke IP-adressen en delen geen gegevens met Google. Zo houden we Google Analytics privacyvriendelijk. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.  

YouTube
YouTube plaatst geen cookies op onze website. Wij maken sinds kort gebruik van de privacyvriendelijke versie die YouTube biedt.